379

ABD ve NATO’nun Afganistan’da mağlup olmasını sindiremeyen ABD kuklası kesimler, ABD’nin mağlubiyet ve rezil olmasını örtbas etmek için her fırsatı kullanarak İslam’a saldırmaktan geri kalmıyorlar. Adeta ‘İslam düşmanlarını batıda değil burada arayın’ diyen alçaklık ve küstahlıkta sınır tanımayan kesimlerin sınırları aşan ve Müslümanlara meydan okuyan hadsizliklerine şahid oluyoruz. Maalesef ülkemizde ve bölgemizde olan İslam düşmanları hiçbir yerde yok. İslam’a ve Müslümanlara düşmanlığı şiar edinen batı tarafından fonlanan, küresel emperyalizm ve dünya siyonizminin tasmasını tuttuğu kesimler, İslam’a düşmanlık ve saldırıda sınır tanımıyorlar.

Taliban’ın Afganistan’a hakim olmasını kabullenmeyen, İslam’a ve Müslümanlara düşmanlıktan başka bir sermayeleri olmayan sözde HDP’li mahlukatlar İzmir’de Müslüman kadının tesettürüne ve çarşafa alçakça ve rezilce hakaret ve saldırıda bulundular.

Bu yetmedi Meclis’in kütüphane kısmında yapılan Kur’an-ı Kerim okuma köşesine CHP’li bir vekil, dini işlerin yerinin meclis olmadığını, bu konuda ihtiyaç duyanların camiye gitmesi gerektiği şeklinde skandal bir açıklama yaptı. HÜDA PAR, CHP’nin geçmişte İslam’a yönelik sabıkasına değinerek şu açıklamada bulundu: “…CHP yönetiminden bir tepki gelmemesi CHP’nin zihniyetinde bir değişiklik olmadığını göstermektedir. Öteden beri tarihimize, kültürümüze, inancımıza ve değerlerimize aykırı tutum ve davranışlarla öne çıkan CHP yönetimini bu tavrından vazgeçmeye, haklın inancına düşmanlık yapmaktan vazgeçmeye davet ediyoruz.”

Bu saldırılar yetmemiş olacak ki; Yargıtay'ın Ankara Ahlatlıbel'de inşa edilen yeni hizmet binasının açılışında, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın dua etmesi ve duasında: "Bu eserin açılışını besmeleyle gerçekleştiriyoruz. Hayırlı ve mübarek eyle Allah'ım! Bereketli eyle Allah'ım!" demesi laik kesimleri adeta kudurttu.

Bu saldırılar neden arttı diye düşünürken hayatını kaybeden tiyatrocu Ferhan Şensoy'un Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen veda töreninde konuşan Cihat Tamer adlı tiyatrocu müsveddesi, "70 senedir bu ülkeyi din bağımlısı hükümetler yönetiyor. Ona rağmen 70 senedir inadına tiyatro yapıyoruz. Ferhan da inadına tiyatro yaptı… Hep birlikte orada bir meyhanede kafayı çekiyorlardır…" ifadelerini kullandı.

Bu alçakça beyana tepki gösteren sanatçı İsmail Hakkı: “Bunların dertleri İslam. Bu tiyatrocunun ve bunun gibi söylemlerde bulunan insanların derdi İslam. Fırsat buldukça kinlerini kusuyorlar. Allah'a savaş açmışlar kaybedecekler…” sözlerine sonuna kadar katılıyoruz. Bunların tek derdi İslam iledir. Fonlandıkları ve tasmalarını tutan emperyalistlere yaranma adına ne kadar çirkef fiil varsa işlemekten geri kalmıyorlar. Bu tipler nedense sermayeleri tükenip verecekleri bir şey kalmayınca, içlerinde biriktirdikleri kinlerini açığa vurma ve gündeme gelme adına İslam’a saldırarak emperyalistlere yaranmaya çalışıyorlar.

“…Size olan kin ve öfkelerinden dolayı parmak uçlarını ısırırlar. De ki: ‘Kininizle geberin!’…” -Al’i İmran: 119-

Müslümanların darmadağın olmasından cesaret alan İslam düşmanları iyice arsızlaşıp ekranlarda ve gazetelerde kutsallarımıza saldırı yarışlarına şahid oluyoruz. Bu kesimler artık cılız tepki göstermekten başka bir şey yapmayan Müslüman toplulukları bırakıp ALLAH’ın dini İslam ve ALLAH ile savaşmaya cüret edebiliyorlar. Eğer Müslümanlar birlik halinde olsalar, ihtilaf içerisinde olmazsalar ve güçleri yerinde olsa idi, kim buna cüret edebilirdi? Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşan, düşmanlık ve saldırıda aşırı giden zavallılara Âl’i İmran Suresi 12. Ayetle seslenelim: “Kafirlere de ki! Siz mutlak yenileceksiniz ve toplanıp Cehenneme sürüleceksiniz...” Wesselam…

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *