Yöneticiler Öğrencilerle Aynı Masada

Etkinliğe Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Yurt Şube Müdürü Kadri Gümüş ve yurt müdürleri katıldı. Yöneticiler, akşam yemeği için hazırlanan menüyü tadarak yemeklerin kalitesini yerinde inceledi. Öğrencilerden yemekler ve hizmetler hakkında görüş alındı.

Öğrenci Talepleri Dinlendi

Müdür Gültekin, yemek ve hizmetler konusunda öğrencilerle birebir sohbet ederek onların beğeni ve önerilerini dinledi. Yurttaki hizmetlerin öğrencilerin ihtiyaçlarına göre şekillendiğini vurgulayan Gültekin, bu tür buluşmaların öğrenci memnuniyetini artırdığını belirtti.

Samimi Bir Atmosfer

Süveybe Ana ve Batman Kız Yurdu yemekhanesinde gerçekleşen buluşmada öğrenciler, yöneticilerle doğrudan iletişim kurma imkânı buldu. Öğrencilerin fikirlerinin dikkate alınması ve yönetime katkı sunması açısından etkinliğin büyük önem taşıdığı ifade edildi.

3600 Ek Göstergede Eşitlik Değil Adalet Esas Alınmalı
3600 Ek Göstergede Eşitlik Değil Adalet Esas Alınmalı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: MUSTAFA KAYNAK