Ziyaretler sırasında Burdur'un yerel sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. GİK Üyesi Durmaz, görüşmelerde HÜDA PAR'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu iki önemli kanun teklifine dair bilgi vererek destek talep etti:

  1. "Ailenin Korunması ve Sapkınlığın Suç Sayılması" kanun teklifi.

  2. "Soykırımcı Çifte Vatandaşların Yargılanması" kanun teklifi.

Destek Açıklamaları

Muhammet Şerif Durmaz ve heyetinin görüştüğü kurum temsilcileri, parti tarafından sunulan bu iki kanun teklifine de tam destek verdiklerini açıkladı.

Ziyaret edilen kurumlar arasında; TÜGVA Burdur İl Başkanı Abdulkadir Çiçek, Burdur İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İHH Burdur İl Başkanı Hüseyin Çetinkaya, Anadolu Gençlik Derneği Burdur Şube Başkanı İbrahim Gül ve Burdur Gazetesi editörü Muhittin Özçelik yer aldı.

Defterdarlıktan Meslek Odalarına Ziyaret
Defterdarlıktan Meslek Odalarına Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Durmaz: "Hayatî Konular"

Burdur temaslarının verimli geçtiğini belirten GİK Üyesi Muhammet Şerif Durmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Aile kurumunu güçlendiren ve soykırımcı çifte vatandaşların yargılanmasını ön gören kanun tekliflerimize sundukları desteklerinden dolayı ziyaret ettiğimiz başkanlara teşekkür ediyoruz. İki konu da hayatî konular arasında yer aldığı için bu doğrultuda çalışmalarımız sürecektir."

HÜDA PAR'ın, hem yerel sorunlara yerinde çözüm üretmek hem de toplumu ilgilendiren kanun tekliflerine ilişkin destek arayışlarını sürdüreceği bildirildi.

1000821931

Kaynak: HABER BÜLTENİ