image

Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Kitup II projesi kapsamında ilk ve Orta dereceli okullara yönelik verilecek Sosyal Güvenlik Bilincinin oluşturulması kapsamında İlk okullara yönelik 6 çeşit hikaye kitabı ve 6 çeşit çizgi filmin içinde olduğu bilgilendirme faaliyetlerine ilk olarak İlimiz Adem İLKKILIÇ İlk Okulu öğrencilerine Hikaye kitabı dağıtımını yaparak başladı.

Kitap ve CD dağıtımına İl Müdürü Alaettin ÖKTEN ile birlikte Basın ve Halkla ilişkiler servisi ve Performans ve Koordinasyon servisler Şefi Mehmet Beşir ARSLAN ve Memur Mehmet ALTUN katıldılar.

İl Müdür Alaettin ÖKTEN Yaptığı açıklamada: “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki II” (KİTUP II) Projesi kapsamında birçok farkındalık faaliyetine yer verilmiş ve Projedeki etkinliği artırmak ve kalıcılığı artırmak adına farklı hedef gruplara broşür, Kitapçık, rehber, eğitim modülleri ve kamu spotları hazırlanmış olup peyder pey dağıtılmaktadır. Bu materyallerle faaliyetlerde oldukça başarılı sonuçlar elde edilmiştir. Bu nedenle Proje kapsamında İlkokul 3 cü ve 4 cü sınıf öğrencilerine 4800 adet Sosyal Güvenlik Bilinci ile ilgili hikaye kitabı basılmış olup Sayın Valimizin de talimatlarıyla ve destekleriyle ilk okullara dağıtımını başlatmış bulunmaktayız.”

 

Okul Müdürü Bilal SEVİK ise: “Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak İlk Okul çağındaki çocuklarımıza yönelik yapılmış olan bilinçlendirme faaliyeti çok memnuniyet verici. İlerleyen yıllarda bu faaliyetlerinin meyvesine gözleri ışıl ışıl paralayan çocuklarımızda inşallah göreceğimizi umut ediyorum” dedi. (İlhan Yıldız)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *