image

Yerel medya mensuplarıyla yemekli tanışma toplantısında bir araya gelen Ak Parti il başkan aday adayı Ziver Hamitoğlu, “ak parti il başkanlığına aday olduğumu açıklamak istiyorum.” Dedi.

Batman’a ve batman halkına daha iyi hizmet edebilmek için ak partiyi daha da ileriye götürmek amacıyla il başkanlığına aday olmaya karar verdim diyen Ziver Hamitoğlu; Batmanda çeşitli kademelerde siyasetin içinde aktif bir biçimde yer aldığını batman halkı için hizmet anlamında elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

Partili olmak demek hizmet ehli olmak demektir diyen Hatipoğlu açıklamasında; “Eğer nasip olursa Batman Ak Parti İl Başkanlığı görevi bana tevdi edilirse şunu bilmenizi istiyorum ki, çok farklı bir siyaset anlayışıyla Batman’a hizmet edeceğiz. İl başkanlığı bünyesinde kuracağımız teşkilatlara daha aktif görevler verip, kalkınma ve gelişme adına önemli projeler hazırlayıp bu projelerin hayata geçirilmesi için elbirliği ile çalışacağız. Daha katılımcı ve daha akılcı yönetim anlayışıyla Ak Partinin bayrağını zirveye taşıyıp partili arkadaşlarımla birlikte bu uğurda başarılı olmaya çalışacağım. Kısacası Ak Parti il başkanlığını yürütürken halkımızın bir hizmetkârı olarak sizlerle birlikte karar verip sizlerle birlikte daha nice başarılara imza atamaya gayret edeceğiz. Farklı bir yönetim anlayışı ve farklı bir vizyonla ak parti il başkanlığının başbakana bağlı bir teşkilat olduğunu herkese anlatıp bu konuda daha etkin olmaya gayret edeceğiz.” Dedi. Vedat Aydın

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *