image

 

Öğrenci velilerinden Aysel ÖZBİLİCİ, Öğrenme güçlüğü yaşayan öğrenciler için farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Disleksi’ hakkında öğretmen ve velilere bir sunum yaptı.

Kendisi ve çocuğu da disleksi olan ÖZBİLİCİ, Fatih İlkokulu rehber öğretmenlerinin hazırladığı programda disleksi ile ilgili hazırladığı dikkat çekici sunumu Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELİK’in de katıldığı toplantıda gerçekleştirdi. Başta çocuğunun disleksi hastası olduğuna bir türlü inanmak istemediklerini belirten ÖZBİLİCİ, bunun farkına vardıktan sonra ortaya koyduğu mücadele serüvenini anlattı.

Disleksi konusunda insanların, özellikle öğretmenler ve velilerin, dikkatini bu noktaya çekmek için büyük gayret sarfeden Aysel ÖZBİLİCİ, Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELİK’ten Özel Eğitime ihtiyacı olan çocuklar için uygun eğitim ortamları hazırlanmasını istedi. ÖZBİLİCİ’nin duygulu açıklamasının ardından söz alan Milli Eğitim Müdürü ÇELİK, sunumun önemli bir konuyu oldukça anlaşılır bir şekilde ortaya koyduğunu, bu sorun için Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi. Mehmet Emin Uras

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *