image

Batman’ın Balpınar Beldesi Zorköy Ortaokulu’nda başlatılan “Ailemiz Her Şeyimiz ve Ağızlar Kirlenmesin” projesi kapsamında kötü ve çirkin sözlerle mücadele başlatıldı.

Balpınar Beldesi Zorköy (Sêgirka) Ortaokulunda “Ailemiz Her Şeyimiz ve Ağızlar Kirlenmesin” projesi başlatıldı. Projede amacın, gençlerin anne ve babalarının değerini anlaması ve anne babaların da gençleri anlamasını sağlamak olduğunu belirten Zorköy Ortaokulu Rehber Öğretmeni Celalettin Çetiz, kötü ve çirkin sözlerle mücadele için bu projeyi başlattıklarını söyledi.

Çetiz, “Toplumun çekirdeği olan aile kavramının her geçen gün yıpranması, gençlerin anne babalarının ve anne babaların gençleri anlamakta sorunlar yaşaması, toplumumuzda bir kısım insanların düşünce dünyasının kirliliğinin göstergesi olan küfür ve argo içeren sözlerin her geçen gün artıyor olması bu projeyi zorunlu kılmıştır.” dedi.

Projeyi, Batman’daki tüm okullara yaymak istediklerini belirten Çetiz, “Bütün Batmanlıların bu konularda farkındalık kazanması için çalışmalar yapacağız. Projenin hedef kitlesinde anne babalar, lise öğrencileri ve bütün Batman halkı yer almaktadır. Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bu projeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. İlkha

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *