image

Batman 3. Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi Etkinlikleri kapsamında Batman İŞKUR ile MEB işbirliğiyle “Mesleki Eğitim Kurslarını Başarıyla Bitiren Kadın Kursiyerlerin Sertifika Töreni” düzenlendi.  

Batman Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen törene; Vali Ahmet Deniz, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, SSK İl Müdürü Alaettin Ökten, BATSO Başkanı A.Kadir Demir, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu ve girişimci kadınlar katıldı.

Sertifika töreninde Vali Ahmet Deniz ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam birer konuşma yaparak sertifikaların hayırlara vesile olmasını dilediler.  Daha sonra kürsüye gelen İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, 531 genç kız ve kadına sertifika vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Ahmet Deniz, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam tarafından mesleki eğitimini tamamlayan 531 kadına sertifikaların verilmesiyle program son buldu. Şevki Aslan

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *