image

BATMAN HALKININ SESİ OLDUK

Batman halkının sesi olmaktan çekinmedik. Halkımızın istek ve sorunlarını yüksek sesle dillendirmekten çekinmedik. Yanlışları eleştirdik. Güzellikleri övdük, çirkinlikleri yerdik. Kimseye yaranma gibi bir derdimiz olmadı. Bu yüzden bazı kurumlar, özellikle yerel yönetimler tarafından ambargoya uğradık ama aldırmadık. Söz verilen projelerin takipçisi olduk. Esentepe’ye cami, Zilek suyunun Batman’a getirilmesi, İluh Deresinin ıslahı, Batman’a yeni organize ve daha nice projelerin takipçisi olduk.

ZOR GÜNLERDE DİK DURDUK

Gazetemiz zor ve sıkıntılı günlerde hep dik durdu. Haklının yanında haksıza hakkı haykırmaktan çekinmedi. 15 Temmuz sürecinde ilk günden itibaren darbecilere karşı dik durduk. Sokaklara dökülen halkımızın sesi olduk, feryadı olduk. Yine 6-8 Ekim olaylarında bölgemizi cehenneme çevirmek isteyen çetelere karşı hakkı haykırmaktan geri durmadık. Bundan sonra da durmayacağız.

KIT İMKÂNLA BÜYÜK İŞLER YAPTIK

Bugünlere kıt imkânlarımızla geldik. Kimseden yardım almadık.  Önce Allah’a, sonra da okuyucularımıza, onların desteğine güvenerek bugünlere geldik. Günlük bir gazete çıkarmak gerçekten zor… Hele hele yerel bir gazete… Ama bir davanız varsa, halkınızın sesi olmak istiyorsanız, toplumla gerçekler arasında köprü olma gibi bir ideale sahipseniz bu zorlukları göze almanız gerekecek. Sıkıntıları göğüslemeniz gerekecek. Sıkıntıları göğüsledik ve büyük işler yaptık Allah’ın izniyle.

YENİLİKLERLE KARŞINIZDA OLACAĞIZ

Desteğiniz ve katkılarınızla gazetemiz yeniliklere imza atacak inşallah. “Geçen Sene Bugün” sayfamız olacak. Geçen yıl bugün yaşanan önemli olayları kısa yorumlar eşliğinde okuyup tekrar hatırlama imkânınız olacak. Sosyal medyada daha güçlü olacağız. Okuyucularımız artık sosyal medyada da aktif olarak bizi takip edebilecekler. Yine “20 Soru 20 Cevap” köşemiz güncellenmiş olarak sizinle buluşacak. Böylece siyasilerimizin, STK temsilcilerimizin, bürokratlarımızın, kurum müdürlerimizin bilinmeyen, özel yönleri okuyucularımız tarafından bilinecek. Sizden gelenlere daha çok yer vereceğiz. Yazı, şiir ve diğer paylaşımlarınız, küçük çocuklarınızın resimleri gazete sayfalarında daha çok yer bulacak.

DESTEĞİNİZLE SESİMİZ DAHA DA GÜR ÇIKACAK

Gazetemizle ilgili değerlendirme, eleştiri ve tavsiyelerinizi de her zaman dinlemeye hazırız. Düşüncelerinizi bizimle ve okuyucularımızla paylaşabilirsiniz. Bundan mutluluk duyarız. Daha güçlü, daha etkin, sesi daha gür çıkan, daha çok insana ulaşan, doğruların sözcüsü olmayı ilke edinmiş, mazlumların hamisi, zalimlerin düşmanı, Rabbin rızasını her şeyden üstün tutan, uzun ömürlü bir gazete olmayı başarabilmemiz için sizden dua ve destek bekliyoruz. EDİTÖR

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *