image

 

Canlı yayında Çiçek’in sorularını yanıtlayan Özdemir:  Ortadoğu da yaşanan savaşın Haçlı-Hilal savaşı olduğunu, Ortadoğu’yu yerle bir etmek için hazırlanan bir projenin hayata geçirilmek istendiğini söyledi.

TERÖRLE MÜCADELEDE 15 TEMMUZ'U MİLAT KABUL ETMELİYİZ

Yusuf Özdemir, yaptığı açıklamada, “ 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminden önce, Bu ülke FETÖ Paralel yapı ve benzeri ajanlar ile yönetildi.  15 Temmuz’a kadar Çözüm sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yalnızdı.  Süreç boyunca Recep Tayyip Erdoğan’ı çembere alan FETÖ’cular, çözüm sürecinin bitmesi için her türlü hainliği yapmıştır. Bundan dolayı Terörle mücadelede 15 Temmuz’u Milat kabul etmeliyiz.” Dedi.

BİRLİĞİMİZDEN KORKAN BATI, ARAMIZA NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR

Batının Kürtlerle Türkler arasına nifak sokmaya çalıştığını belirten Özdemir, “Osmanlı ruhu taşıyan Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Halkında desteğiyle mücadeleyi kazandı. Başkanlık sisteminin gelmesiyle, Osmanlı eskiden nasıl ki büyük bir coğrafyaya sahip çıkmışsa, bu ülkenin de yeniden sahip çıkacağını göstereceğiz.  Sonradan çizilen Sınırları kaldırıp coğrafyamıza sahip çıkacağız, yeniden başkanlık sistemi ile bu gerçekleştirilecektir. Biz Türklerden kız almışız, kız vermişiz, Türklerle Kürtler Din kardeşidir. Din kardeşliğimizi zayıflatmak için emperyalist güçler aramıza nifak sokmaya çalışsa da, Din kardeşliğimiz sayesinde, iç içe geçmişiz yüzyıllardır aile gibi olmuşuz, bundan dolayı bu aileyi emperyalist güçler parçalayamayacaklar. “ ifadelerini kullandı.

YENİ KAPI RUHU 1071’DEKİ RUHTUR

Özdemir, “15 Temmuz’dan bu yana ortaya çıkan bilinç, nifak oyunu olduğunu gösterdi.  Daha önce teşebbüs edilip sürekli engellenen, istihdamın oluşması gerekmektedir. Güneydoğu da geçim sıkıntısı yüzünden mağdur olan insanlarımız var, bir an evvel Sağlam ellerden Bölgede yatırımların yapılması gerektiğini söylüyorum.” dedi. Abdullah Eşenbuğa

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *