image

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, geçtiğimiz Kurban Bayramı’ndaki çalışmalarını broşür haline getirerek, kamuoyuyla paylaştı.

Broşür çalışmalarında HÜDA PAR; 28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkumların aileleri ile alimler ve kanaat önderlerine ziyaretler, kavşaklara asılan brandalar, ‘Yasinler Kurban Dağıtıyor’ kampanyası çerçevesinde fakirlere et dağıtma ve halkla bayramlaşma programları faaliyetlerine yer veriyor.

Konuyla ilgili HÜDA PAR İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “HÜDA PAR olarak her ay yaptığımız çalışmalarla ilgili tanıtım broşürleri bastırıyoruz. Daha önce ’15 Temmuz Direnişinde HÜDA PAR’ adlı broşür çalışması hazırlamıştık. Bu ayki broşür çalışmamızı ise kurban bayramında yaptığımız faaliyetlere ayırdık. ‘Kurban Bayramı Etkinliklerimiz’ adlı çalışmamızda yaptığımız ziyaretler, katıldığımız kampanyalar, kavşaklara astığımız brandalar, 28 Şubat ve FETÖ mağdurları ile alim ve kanaat önderleri ziyaretlerine yer verdik. Bundan sonra da yapacağımız faaliyetleri her ay broşür haline getirerek kamuoyuyla paylaşacağız.” ifadelerine yer verildi. Mehmet Emin Uraz

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *