image

 

Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, MÜSİAD Batman başkanı Suad Özdemir, ASKON Şube Başkanı M. Selman NASIROĞLU ve  Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen birer açıklama yaparak saldırıyı kınadılar.

Ak Parti İl Teşkilatı adına açıklamada bulunan UÇAR, “ Petrol maçı sonrasında bir gurup tarafından basın mensuplarına yönelik yapılan saldırıyı "esefle kınıyoruz ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

İŞ ADAMLARI DA KINADI

MÜSİAD Batman başkanı Suad Özdemir : “Petrol spor-Tokat Erbaa spor maçının ardından basın mensuplarımıza yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. İlimizde yaşanan bu üzücü olayın bir kez daha tekrarlanmamasını ümit ediyorum. Saldırıyı Yapanlar Petrol Sporumuzu ve taraftarlarını temsil etmedikleri gibi takımımızı lekelemeye çalışmaktadır. Bu ve benzeri davranışlar holiganlıktır, taraftarlık ruhuna aykırıdır. Saldırıyı yapanlar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağından eminim.”

ASKON Şube Başkanı M. Selman NASIROĞLU: “Sahada büyük zorluklarla Kamuoyunun bilgilendirmek için görev yapan basın mensuplarının, kendini bilmez bir grup tarafından saldırıya uğraması, kabul edilemez bir durumdur. Bu çirkin Saldırıyı gerçekleştirenlerin adalet önünde gerekli cezayı alacağına inanıyor, saldırıya uğrayan basın mensubu arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz”

BİR KINAMA DA EMEKLİLERDEN

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen : “Düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı durumunda bulunan basın, demokrasimizin vazgeçilmez en önemli unsurlarından biridir. Bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, basınımızın, yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu tür saldırılar kabul edilemez.” Recep Fırat

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *