image

 

Kış aylarına rağmen doğalgaz çalışması sürüyor.  Altyapı çalışması bitmek üzere olan Pınarbaşı mahallesine doğalgazın ocak ayı içerisinde verileceği belirtildi.

SİBADAŞ’ın doğalgaz çalışması kış aylarında da sürüyor. Kültür mahallesinden sonra Pınarbaşı Mahallesinde de doğalgaz çalışmasında sona gelindi. Pınarbaşı mahallesinde altyapı çalışması yapan SİBADAŞ personeli konuyla ilgili bilgilendirmede bulundular. Sorumuzu cevaplandıran çalışanlar, “ Pınarbaşı mahallesindeki çalışmamız 15 gün içinde bitecek. 2 hafta içerisinde buradaki altyapı çalışmamızı bitireceğiz. Ana borular döşendikten sonra doğalgaz verilecek. Önümüzdeki ocak ayı içerisinde Pınarbaşı mahallesine doğalgazın verilebileceğini tahmin ediyoruz.” Dediler.

DOĞALGAZ İÇİN AÇILAN ÇUKURLARIN BELEDİYECE KAPATILMAMASI HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

 

SİBADAŞ’ın kış ayları içerisinde de doğalgaz çalışması yapması vatandaşlardan tepki de alıyor. Vatandaşlar, yaz aylarında bitirilmesi gereken altyapı çalışmasının kış aylarına sarkmasının hayatlarını olumsuz yönde etkilediğini belirtiyorlar. SİBADAŞ’ın doğalgaz için açtığı çukurların Belediye tarafından hemen kapanmaması ulaşımı aksatıyor. Açılan çukurlar ve yol kenarlarındaki toprak yığınları yağmurlu havalarda çamur deryasına dönüşüyor. Mahmut Aytekin

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *