image

 

 

Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; DBP Batman İl Yönetimi, HDP Batman İl Yönetimi, görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel, Batman Belediyesi Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, DBP İl Eş Başkanı Addulbari Karaağaç, DBP Batman İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Salih Altun Beşiri Belediyesi Eş Başkanları Mustafa Öztürk, Balpınar Belediyesi Eş Başkanı Gülcemal Erdinç, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanları katıldı.

TEHDİT GİBİ AÇIKLAMALAR

Basın açıklamasından önce bir konuşma yapan DBP İl Eş Başkanı Addulbari Karaağaç, atanacak kayyumu tanımayacaklarını ve buraya gelecek kayyumun halkın tepkisini göreceğini söyledi.

Türkiye'nin Suriye, Libya, Irak, Cezayir ve Sudan olamadan bu yanlışlıktan bir an önce dönülmesi gerektiğini ifade eden Karaağaç, "Kayyum atanırsa bile kesinlikle burada çalışamayacağını herkesin bilmesi gerekir." diyerek tehdit gibi sözler sarf etti.

 

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel de yaptığı kısa bir açıklamada, kayyumu tanımayacaklarını yineledi. Daha sonra DBP Batman Belediyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri adına hazırlanan basın açıklamasını DBP Batman İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Salih Altun okudu.  Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *