image

 

Batman Milli Eğitim Müdürü Çelik,  15 bin açık öğretimde okuyan öğrenci için Açık Öğretim İrtibat ve Danışma Merkezi’ne dönüştürülen binayı gezdi.

Yeni Açık Öğretim İrtibat ve Danışma Merkezi’ni gezen Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, devam eden çalışmalar hakkında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar’dan bilgi aldı. Çalışmaları yerinde gören Çelik, binanın çevre düzenlemesinin de, çevreye estetik kazandıracak şekilde yapılmasını istedi.

KİTAPLAR DA BURDAN VERİLECEK

Çelik, “Bu binamız son dönemde, düğünlerde kullanılan bir durumdaydı. Binayı aktif bir şekilde eğitime kazandırmak için, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan, ‘Açık Öğretim Birimine’ dönüştürerek, 15 bin açık öğretimde okuyan öğrencimizin hizmetine sunacağız. Burada, açık öğretimde okuyan öğrencilerimiz için, hem irtibat merkezi, hem de danışmanlık hizmeti verecek. Merkezi bir konumda olması, öğrencilerimizin rahatlıkla ulaşabilecekleri bir yerde olması, öğrencilerimiz açısından önemlidir. Çalışmalar hızla devam ediyor, kısa sürede burada hizmet verilmeye başlanacak. Açık ortaokul ve açık lisede okuyan öğrencilerimiz, kayıt ve danışmanlık hizmetinin yanında, kitapları da artık bu merkezimizden verilecek”dedi.  İlhan Yıldız

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *