image

 

 

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde TBMM’nin bombalanması nedeniyle Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette Yapıcıoğlu'na, Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Yılmaz ve Mehmet Yavuz da refakat ettiler.

Meclis Başkanı Kahraman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 1960 yılından bugüne pek çok darbe ve darbe teşebbüsü olduğunu, 15 Temmuz gecesi milletin gösterdiği kahramanca direniş ile darbeler döneminin tamamen kapandığını söyledi.

Kahraman’a geçmiş olsun dileğinde bulunan Yapıcıoğlu, büyük bir tehlike atlatıldığını, darbe girişiminin sonuca ulaşamamasının Allah'ın yardımı ve lütfu olduğunu söyledi.

Yapıcıoğlu, 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı direniş çağrısı yaptıklarını, ülke genelinde parti olarak alanlara indiklerini hatta İstanbul'da genel başkan yardımcılarından birinin bizzat tankın üzerine çıkarak darbe girişimine karşı takındıkları tavrı dile getirdi.

Rejimin halkın inancıyla kavgalı olmasına rağmen, milletin inancıyla, değerleriyle barışık yöneticiler başta olduğu için milletin darbecilere karşı direndiğini belirten Yapıcıoğlu, halkın gövdesini tanklara karşı siper etmekten sakınmadığını belirterek "Milletin inancına uygun bir şekilde sistemin yeniden kurulması halinde darbe yapmayı kimse aklından bile geçiremeyecektir." ifadelerini kullandı. 

 

Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *