image

 

 

 

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığınca, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirmek için darbe karşıtı gösteri yapan vatandaşlara 150 bin adet Türk Bayrağı’nın dağıtıldığı belirtildi.

15 Temmuz darbe girişimine karşı Turgut Özal Bulvarında tutulan darbeye direniş nöbetinin ilk gününden beri alanlardaki görevini başarıyla yerine getiren AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, vatandaşlara yönelik 150 bin adet Türk Bayrağının dağıtıldığı belirtildi. Öte yandan Gençlik kolları tarafından kurulan 'Darbe Günlüğü Masası' vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

'DARBE GÜNLÜĞÜ MASASI'NA YOĞUN İLGİ

Turgut Özal Bulvarında, AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 'Darbe Günlüğü Masası' kuruldu. Darbe girişimine karşı tepkilerini açılan masada bulunan deftere yazan vatandaşlar, görüşlerini ve darbeye karşı fikirlerini aktarıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı, 'Darbe Günlüğü Masası'na yazılan yazıları kitap haline dönüştüreceklerini ve Türkiye'nin 81 iline göndereceklerini kaydetti.

MİLLETÇE KENETLENDİK

Bardakçı, gençlerin duyarlılığından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bardakçı, "darbe girişiminin ilk gününden bu yana gençlerimiz Batman'da demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor. Gençlerimizin bu kadar milli değerlerine bağlı olası ve değerlerini koruması bizleri oldukça gururlandırdı. Bu kapsamda alanlarda bulunan vatandaşlarımıza da 150 bin adet Türk Bayrağı dağıttık. Böyle zor bir süreçte milletçe kenetlenmeyi çok iyi gerçekleştirdiğimizden dolayı gururluyum.” dedi.

Mehmet Emin Uraz

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *