image

 

 

Batman Petrolspor kulüp Başkanı Aydın Gülmez Petrolspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Bursa Nilüferspor maçı sonrası yaşanan olayları değerlendirdi.   

 

Kötü bir sezon geçirdiklerini belirten Gülmezi, oyuncu ve hocalarının iyi olduğunu ancak uyum sağlanamadığını belirtti. Ocak ayında yapacakları yeni transferle kötü gidişatın önüne geçmek istediklerini söyleyen Gülmez, şöyle konuştu:"Ocak ayında yeni transferler yapacağız. Bu kötü gidişatın başta sorumlusu benim. Yeni transferlerle güzel bir çalışma yapmayı hedefledik. Taraftarın kötü gidişat karşısında tüm demokratik tepkilerini ortaya koyması doğaldır. Ancak taraftarın küfür etmesini istemiyoruz. Amacımız Petrolspor'u daha iyi bir yere getirmektir. Ancak uyum sorunu olduğu için başarılı olamadık."

 

Aydın’ın konuşmasının ardından söz alan belediye eş başkanı SABİR ÖZDEMİR, Kobane olayları nedeni ile spora fazla vakit ayıramadığını(!) kültürlerinde küfüre yer olmadığını söyledi. Petrol sporun desteklenmesi gerektiğini söyleyen Özdemir;  “Kobane olayları nedeni ile spora fazla vakit ayıramadım.  Kültürümüzde küfürlü konuşma yakışıksızdır. İyi günde de kötü günde de takım desteklenmeli.” Dedi. (Vedat Aydın)

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *