image

Özgürlük Mektebinin Asil Evlatlarına Selam Olsun

Darbe girişimi protestosunun yapıldığı valilik meydanında kurulan platforma çıkarak bir konuşma yapan Kur’an Nesli Platformu Başkanı M. Ali Altun yaptığı hamd ve senadan sonra meydanlarda tekrar dirildiklerini söyledi. "Allah'a zatının azametine, izzetinin celaline yakışır bir tarzda hamd ediyoruz.  Namluları, bombaları ve mermileri güllere çeviren özgürlük mektebinin asil evlatlarına selam olsun." sözleriyle konuşmasına başlayan Altun;  "Zalimlere boyun eğmeyen ve onların başlarını eğmek için meydanlara inan özgürlük savaşçılarına selam olsun. Zalimlerin hile ve desiselerini yerle ir etmek için bir olduk, eritilmiş kurşun gibi, sıkılmış yumruk gibi olup hamd olsun bu meydanlarda tekrar dirildik." dedi.

"Cumhurbaşkanımıza Çağrımız, Yusufların Artık İtibarını İade Edin"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un, paralel yapı tarafından mağdur edilmiş mahkûmlara iade-i itibar verileceği sözünü hatırlatarak, hükümet yetkililerine çağrıda bulunana Altun,  "Geçte olsa çok güzel haberler alıyoruz. İnşallah devamı gelecek. Buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Adalet Bakanımıza bir sitemimiz olacak, bir isteğimiz olacak. FETO Terör Örgütünün mağdurları olan bütün mahkumların itibarlarının iade edecekleri söylenildi.  Artık görülmeyen bir şey kalmadı. Artık sumen altında gizli kalan bir şey kalmadı. Zalimlerin hışmına uğramış zindandaki Yusufların artık itibarını iade edin.  Bu topraklarda göz yaşı akıtan o İslam hizmetkarları, o ıslah talebeleri, o şahadet mektebinin neferlerine artık itibarlarını iade ediniz. Onları özgürlüklerine kavuşturunuz diyoruz. Bu zulüm ortadadır, aşikardır. Yıllardır bas bas bağıran, zulüm altında inleyen şu mazlumların sesini artık cumhurbaşkanımız duysun. Artık başbakanımız duysun. Bir an önce canı yanan, özgürlükleri ellerinden alınan, hayatlarına ipotek konulan mazlumların itibarını biran önce iade etmek sayın cumhurbaşkanımızın bu millete karşı bir vefa borcudur." ifadelerini kullandı. 

Direnişinizi Ve Birliğinizi Kutluyorum

 

Konuşmasının devamında Altun, şunları söyledi: “Evet bu meydanlara inen insanların hepsi hürriyet mektebinin evlatları değil midir? Göğüslerini tankların namlusuna siper eden, altına yatan, mermilere göğüs geren şu millete devletin büyük bir vefa borcu vardır. Dik duruşu ile takdir ettiğimiz sayın cumhurbaşkanına bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Haklı olduğunuza inandık ve sizin için, adaleti ayakta tutmak için çoluk çocuklarımızla meydanlara indik. Hile ve desiselere karşı uyanık olmanızı diliyoruz. Bu münasebetle hepinizi özellikle direnişinizi ve birliğinizi kutluyorum. Bunun daima olmasını temenni ediyorum.(M. Emin Uras)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *