image

 

Serinlemek için Batman Çayı’na giren 2 kardeş boğularak hayatını kaybetti. İki kardeşin cansız bedenleri saatler bulan uğraş sonucu sudan çıkarıldı.

Aşırı sıcak havadan bunalan ve serinlemek amacıyla mahalle arkadaşlarıyla birlikte Batman Çayı’na giren Yusuf Bulut (19), Nurullah Bulut (16) isimli iki kardeş boğularak hayatını kaybetti.

edinilen bilgilere göre batman çayında yüzdükleri sırada bataklığa saplanan Nurullah Bulut ve onu kurtarma giden ağabeyi Yusuf Bulut  arkadaşlarının gözleri önünde suda kayboldu. Suda boğulan kardeşleri gören arkadaşları, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri uzun uğraşları sonucu kaybolan kardeşleri bulamadı.

AFAD ekibinde dalgıç olmadığından uzun uğraşlara rağmen, boğulan kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşılamadı. O sırada çevrede bulunan Hamdi Yaman isimli vatandaş suya girerek, boğulan kardeşlerin cansız bedenini çıkardı. AFAD ekibinde dalgıç olmamasını eleştiren vatandaşlar "AFAD ekibi üç saat uğraştığı halde cenazeleri sudan çıkaramadı. Bu vatandaş ise on dakikada her iki cenazeyi de çıkardı. AFAD ekibinin dalgıcı yoksa bunu işe alsınlar, bu vatandaşı değerlendirsinler." dedi.  

Kardeşlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İlhan Yıldız) 

 



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *