image

 

 

 

Batman merkez Bağlar Mahallesinde bulunan Selimiye Cami Kütüphanesine 'Karanlığa Bir Işık da Sen Yak' projesi kapsamında bin kitap ve 50 Kur'an-ı Kerim hediye edildi.Turizmci Hüseyin Aslan, 'Karanlığa Bir Işık da Sen Yak' projesi kapsamında kitap yardımında bulundu.

Yaptığı kitap yardımı hakkında bilgi veren Hüseyin Aslan,  "Kampanyamız kapsamında Batman Selimiye Medresesine bin kitap ve 50 Kur'an-ı Kerim hediye ettik. Amacımız öğrenci kardeşlerimizin dini güzel bir şekilde yaşamaları ve öğrencilerimizin ileriye dönük birer yararlı fert olmasını sağlamaktır." dedi.

DESTEKLERİN DAVAMINI BEKLİYORUZ

Batman Selimiye Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Resul Güngör, yapılan kitap yardımının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi. Güngör, "Bağlar Selimiye Camisinde bir kütüphane açtık. Kütüphanemizde kitaplarımız olmadığı için duyarlı kişilerden destek istedik. Yaptığımız destek çağrılarımızı duyan vatandaşlara çok teşekkür ediyoruz. Tabi yapılan yardımlar çok güzel ancak yetersizdir. Yetkililerin, yayınevlerinin ve hayırseverlerin desteklerinin devam etmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *