image

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem’in kardeşi Muhammed İrtem’in düğün merasimine sevenleri ve dostları yoğun katılım gösterdi.

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem’in kardeşi Muhammed İrtem’in düğünü yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Salon Rezidans’ta yapılan düğün merasimi okunan mevlit ile başladı.

Düğüne HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Dr. Aydın Gök, Abdurrahman Cens, Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru,  İrtem ve Yıldız ailesinin sevenlerinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Verilen düğün yemeğinden ardından düğünde ilahiler ve söylenen ezgiler eşliğinde halay çeken davetliler genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular.

Dost ve sevenlerine bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür eden İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem,  teşekkür ederek,  “Kardeşim Muhammed’in düğünüdür. Bu mutlu gününde yanındayız. Aynı şekilde bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp davetimize iştirak ederek düğünümüze gelen başta Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve il yöneticilerine olmak üzere tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah’u Tela kendilerini mesut etsin.” Dedi.

Bizlerde rehber gazetesi olarak İrtem ve yıldız ailelerinin mutluklarını paylaşıyor, evli çiftlere mutluluklar diliyoruz. (M. Emin Uras)

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *