image

 

 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Yeni İl Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı. 

Vali Deniz, burada kentteki kamu görevlileri, siyasiler ve STK temsilcilerinin bayramını kutladı.

Vali Deniz İl Kültür Merkezi girişinde kendisini karşılayan kurum müdürleriyle içeri geçti. Deniz, ardından davetlilerin tek tek bayramlarını kutladı, onlarla kısaca sohbet etti.

Bayramlaşma töreni Vali Deniz'in yanı sıra,  AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Bayramlaşma töreninin ardından konuşan Vali Deniz, herkesin bayramını kutlayarak başladı.  Rahmeti ve bereketi ile bir ramazanı daha geride bıraktıklarını belirten Deniz, "Bayramlar birlik ve beraberliği pekiştiği yardımlaşmanın yoğun yaşandığı, güzelliklerin yaşandığı bizim için önemlidir. Fakat üzüntülüyüz maalesef İslam coğrafyasında son yıllarda bu bayramda da yine geçen bayramlardaki gibi hüzün, göz yaşı, kan ve şiddet var. Bunlar bizim coğrafyamıza yakışmıyor maalesef birileri bir şeyler oynuyor. Birilerine alet oluyor. Bir kısım terör örgütleri de maalesef bu coğrafyayı kan ve göz yaşı gölü haline getiriyor. İnşallah bundan sonraki bayramlarda bu tür kötü hadiseler yaşanmaz umut ediyoruz. Çünkü bizim dinimiz barış, kardeşlik, güzellik, paylaşım ve yardımlaşma dinidir. Birlik ve beraberliğimizi Rabbim muhafaza eylesin art niyetli olanlara da fırsat vermesin." dedi. İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *