image

 

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

BATMAN DİK DURDU

Albayrak, AK Parti İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı için Batman şehrini ayrı bir önemi olduğunu belirterek, “Türkiye, bölge ve dünya çok önemli günlerden geçiyor. Özellikle son bir kaç yıldır ülkemizde son bir yıldır yaşanan süreç ve sonrası terör belası vesilesiyle ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiriyor. Allah'a hamdolsun ki 78 milyon olarak bu süreçten birlik ve beraberlik içerisinde çok güçlü ve her geçen gün daha da güçleniyoruz. Batman'ın son bir yılda ortaya koyduğu ve sergilediği dik duruşu ayrı bir yere koymak lazımdır." dedi.

BÖLGEYİ İNŞA EDECEĞİZ

Teröre karşı ortaya koydukları duruşun çok önemli olduğunu ifade eden Albayrak, "AK Parti iktidarı 65. Hükümet olarak terörle mücadele konusunda, bu süreci tamamlama noktasında sonuna kadar hiç bir şekilde hiçbir taviz vermeyeceğiz. Sizlerin huzuru, mutluluğu ve ferahı noktasında, sizlerin düzenini bozma noktasında dışarıdaki birilerin maşası olmuş bu örgütün kökünü kazıma noktasında zerre kadar taviz vermeyeceğiz. Operasyonlarda ortaya konulan başarı yeterli değildir. Sonrasında tüm bu süreçten sonra yaşanan bölgenin farklı yerlerini maalesef harap eden örgütün ortaya koyduğu bu zararları fiziki bir şekilde de en hızlı şekilde restore etmek için çalışmalara başladık. Daha da hızlı bir şekilde inşallah bundan sonra bu süreci nihayete erdireceğiz. Sonra toplumsal sosyal ihlali; devletiyle, bürokrasisiyle, siyasetiyle ve STK'larıyla tüm bu bölgeyi hep birlikte manevi olarak da ihya edeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu ülkenin en tepesindeki irade en aşağıya tezahür ettiği ölçüde, çok sağlam ve güçlü bir şekilde bu süreci Allah'ın izniyle nihayete erdirecek. Biz ne aldanan olduk, ne aldatan olduk."ifadelerini kullandı.  Şevki Aslan

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *