image

 

Batman merkezde yaşayan ve görme engelli olan 13 Kur'an aşığına, İl Müftülük bünyesindeki  Necat Nasıroğlu Yatılı Kur'an Kursu’nda, Kur'an-ı Kerim'i okuma, tecvit ve hafızlık dersi veriliyor.

Azimleriyle herkesi kendilerine hayran bırakan 13 görme engelliye Kur'an Kursu’nda Batman İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından başarı, katılım ve teşekkür belgeleri verildi.

Konu hakkında bilgi veren Batman İl Müftüsü Erhan, Kur'an-ı Kerim'in engel tanımadığının en güzel örneğinin,13 görme engelli öğrencinin gösterdiği azim ve başarı olduğunu söyledi.

Müftü Erhan, "Necat Nasıroğlu Yatılı Kur'an Kursu'nda eğitim gören 13 görme engelli öğrencimiz için yer tespitini ve öğle yemeklerini ayarladık. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden bir araç temin ederek kursa gelenleri evlerinden alarak tekrar geri evlerine bıraktık. Kur'an ve dini bilgiler eğitimi verdik. Onlardan 2'si şuan hafızlığa devam edecek. Öğrencilerimize başarı, katılım ve teşekkür belgelerini kursumuzda takdim ettik. Yetiştirmek için her türlü fedakarlığı gösteren hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu. Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *