image

 

BATSO tarafında düzenlenen yılın Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni’ne katılan TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU, Batman'ın yer altı ve yerüstü zenginliği bakımında Türkiye’nin sayılı illerinden bir tanesi olduğuna değinerek huzur ortamında Batman’ın büyüdüğünü söyledi.

Ödül törenine Maliye Bakanı ŞİMŞEK’in yanı sıra Vali Azmi ÇELİK, Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgenin oda başkanları, iş adamları ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

BATSO Başkanı Abdulkadir DEMİR’in açış konuşmasını yaptığı programda, Ticaret Borsası Başkanı Arif GÜNEŞ, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Maliye Bakanı ŞİMŞEK birer konuşma yaptılar.

TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nun burada yaptığı konuşmada, TOBB'un Batman'da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, zenginleşme ve yoksulluğu yenmenin tek yolunun girişimcilik olduğunu ifade etti.

Batman'ın yer altı ve yerüstü zenginliği bakımında Türkiye’nin sayılı illerinden bir tanesi olduğuna de değinen HİSARCIKLIOĞLU, petrol ve turizm konusunda zengin olduğuna vurgu yaparak, huzurun sağlanmasının ardından 2013 yılında kentte turizmin patladığını kaydetti.

Programın sonunda Maliye Bakan ŞİMŞEK,  Vali ÇELİK, Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU ve BATSO Başkanı Abdulkadir DEMİR vergi rekortmenlerine ödüllerini verdiler.

Vedat Aydın

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *