image

 

Bölge Devlet Hastanesiile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ebe, hemşire ve sağlık çalışanlarına hastane yetkililerince sosyal etkinliklerde bulunuldu. Etkinlikte hemşirelik mesleğinin önemine dikkat çekildi.

Toplumun tamamına hitap eden bir meslek

Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Sağlık çalışanları ve hemşireliğin toplumun tamamına hitap eden, tamamıyla insan odaklı, sevgi, sabır, özveri isteyen bir meslek olduğunu söyledi.  Pamukçu, “İyileştirici hizmetlere ihtiyaç duyan ve insanlar arasında ayrım yapmadan görevini fedakârca yerine getiren hemşirelerimiz bireyin, ailenin ve toplumun sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık hallerinde iyileştirilmesi adına hizmet veren en önemli öğelerden biridir” dedi. Hemşirelik mesleğini yapan sağlık çalışanlarının işlerini yaparlarken, aynı zamanda bol hayır duası aldıklarını da unutmamaları gerektiğini de belirten Pamukçu, hemşirelere ve tüm sağlık çalışanlara sağlık sıhhat ve başarılar diledi.

25 yılını dolduran hemşirelere plaket verildi

Hemşirelik mesleğinin önemine ilişkin hazırlanan sinevizyon gösterimlerinin ardından, meslekte 25 yılını dolduran hemşirelere plaket verildi. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte sağlık çalışanlarına özel pasta kesildi.Müzik dinletisi ile hemşireler stres attı. Sürpriz etkinlikten dolayı sağlık çalışanları yetkililere teşekkür ettiler. Haber merkezi

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *