image

 

 

Divan Başkanı İl İnsan Hakları’ndan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Direkçi’nin başkanlığında yapılan toplantıya Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Koordinatörü eski Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Batman Ak parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, İlçe belediye başkanları, İl yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Uçar’dan sonra söz alan Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi “son günlerde yaşanan gelişmelere değinerek, Batman’ımız için, ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Barış, huzur ve kardeşlik ortamının oluşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” Dedi.

İl Koordinatörü Muzaffer Çakar da yaptığı konuşmada şunları söyledi.” Son günlerde partimizin içinde yaşanan gelişmelerden medet uman bazı çevreler bilsin ki, Ak Parti’nin her ferdi her Milletvekili görevini layıkıyla yapar, önce insan dedik önce birlik ve beraberlik. Nöbet değişiminden fayda umanlar görecekler ki, yolumuza çok daha güçlü devam edeceğiz. Haber Merkezi

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *