image

Batman Birlik vakfı ve Batman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Sevgili Peygamberim adlı Şiir yarışmasının programı Batman Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Batman Birlik vakfı şubesi ve Batman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseler arası Sevgili Peygamberim adlı Şiir yarışması düzenlendi. Liselerde okuyan yaklaşık bin öğrencinin katıldığı yarışmada yedi öğrenci finale kaldı. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere törenle Tablet bilgisayar hediye edildi.

Törene Batman birlik vakfı şube başkanı Hamdullah Tüzün Batman il Emniyet Müdürü Necati Deniz Batman aile ve sosyal politikleler il müdürü Abdulbaki gümüşGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Halil Çöl ve öğrenciler katıldı.

Program kuranı kerimin okunması ile başladı dereceye giren öğrenciler şiirlerini okudular daha sonra yedi öğrenciye protokol tarafından Tablet bilgisayarları verildi.

Batman birlik vakfı şube sekreteri Nurullah Tüzün yaptığı açıklamada, “Gençlik projeleri destek programı kapsamında finansal ve Batman birlik vakfı tarafından yürütülen fark edilen gençler fark yaratıyor projesinden bulunan sevgili peygamberim liseler arası ödüllü şiir yarışmasının finalini gerçekleştirdik. Milli eğitim tarafından kurulan komisyondan yedi eserimiz ödüle layık görüldü. Vakıf olarak biz bu dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar hediye ettik.Bu tür etkinliklerde Batman birlik vakfı olarak öğrencilerimize yönelik milli ve manevi değeri yönelik çalışmalarımız devam edecek.”dedi.

 Yarışmanın birincisi Merve Fırat  ise, “Şuan çok mesut bir insanım gerçekten aynı zamanda Birlik vakfına çok teşekkür ederim. Böyle bir şan, böyle bir projeye imza attıkları için ödülden çok geldiğim mertebe için çok mutluyum. Çok teşekkür ederim her şey için. Peygamberimiz adlı şiir yarışmasında birinci oldum.” İfadelerini kullandı. Mahmut Aytekin

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *