image

 

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 93. Genel İdare Kurulu toplantısına katılmak için geldiği ilimizde Yavuz Kardeşler Makina’nın ek tesislerinin açılışını yaptı. Açılışta Vali Azmi Çelik, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, eski milletvekillerinden Ziver Özdemir, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, kurum müdürleri ve çok sayıda iş adamı katıldı. Kurdele kesme töreninden önce sırasıyla Yavuz Kardeşler Makina’nın sahibi Abdülaziz Yavuz, Vali Çelik ve MÜSİAD Genel Başkanı Olpak kısa birer konuşma yaptılar.

İşadamı Yavuz, katılımcılara teşekkür ederek yaptığı konuşmasında firmalarının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yavuz, birçok ülkeye makine sattıklarını söyleyerek bunun ilimize önemli katkısı olduğunu belirtti.

Vali Çelik ise yaptığı konuşmasında bu günün Batman için önemli bir gün olduğunu söyleyerek MÜSİAD 93. Genel İdare Kurulu toplantısının ilimizde yapılacak olmasına atıfta bulundu.

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak da Batman’da olmaktan mutluluk duyduğunu, MÜSİAD olarak her zaman Batman’a özel bir önem verdiklerini belirtti. Olpak, Batman’a yatırım konusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını da belirtti.

Konuşmalardan sonra fabrikanın ek bölümlerinin açılışı kurdele kesilerek yapıldı. Misafirler daha sonra fabrikada incelemede bulundular. Haber merkezi

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *