image

Birlik Vakfı Batman Şubesi tarafından geleneksel hale gelen Çarşamba Buluşmalarının konuğu il müftüsü Turgut ERHAN idi.

Birlik Vakfı'nın ev sahipliği yaptığı programda “Tevhid ve Vahdet – Gelin Birlik Olalım” konulu konferans verildi. Birlik Vakfı tarafından Real Konak Hotel Konferans salonunda düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından “Tevhid ve Vahdet – Gelin Birlik Olalım” konulu konferansı vermek üzere İl Müftüsü Turgut ERHAN kürsüye çıktı.

İl Müftüsü ERHAN: “Gerçek mümin, içinde yaşadığı toplumun birlik ve beraberliğini bozacak, huzurunu kaçıracak, mutluluğunu sarsacak, dedikodudan, yalandan, gıybetten, iftiradan, hasetten, fesattan, dargınlıktan, içkiden, kumardan, rüşvetten, fuhuş ve zinadan, başkasına haksızlık etmekten şiddetle kaçınan, etrafındakilere iyilik yapmak isteyen, hayır ve fazilet yarışında devamlı önde giden ve başkalarını da teşvik eden, vatanını-milletini seven, onların yücelmesi, güzelliklere ulaşması için çalışan, kendi varlık ve şöhretini başkasının zararında aramayan, herkesle iyi geçinen ve kendisi ile iyi geçinilen kimsedir” Dedi.

Program sonunda Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah TÜZÜN Tarafından il Müftüsü Turgut ERHAN’a  Vakıf tarafından hazırlanan tablo hediye edildi. İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *