image

Dünya hastanesinin karşısında bulunan Asmalı Konak, şehrin kalabalık ve gürültüsünden bıkan müşterilerine adeta bir piknik havası yaşatıyor.

 

Belde mahallesi, Barış bulvarında yüksek bir arazide bulunan bahçeli Asma Konak Lokantası şehrin ortasında bir piknik yerini andırıyor. Müşterilerinin aileleriyle beraber hem yemek yediklerini hem de stres attıklarını söyleyen lokanta sahibi Hüseyin Oğuz, “ Gördüğünüz gibi lokantamız piknik alanı gibi. Manzarası da çok güzel… Yemek çeşitlerimiz müşterilerimizi memnun edecek nitelikte. Mesela canlı balık havuzumuz var.  İsteyen müşteri havuzdan balığını tutup kendisi pişirmemiz için bize verebilir. Aile yerlerimiz son derece müsait. Çardaklarımız var. Lokantamız yüksek bir yerde kurulu. Sıcak havalarda serinlemek içinde gelinebilir buraya. Özellikle ikindiden sonraları buranın manzarası çok güzel oluyor. “ ifadelerini kullandı.

FISKİYELİ HAVUZLARIMIZ, ŞARK KÖŞELERİMİZ VAR

Lokantanın bahçesinde suları sürekli devri daim olan fıskiyeli havuzlarının bulunduğunu belirten Oğuz, “ Bahçemiz genelde sakin. İsteyen müşteri ailesiyle buraya gelip güzel bir gün geçirebilir. İstediği yemeği de yiyebilir. Izgara üzeri her türlü çeşidimiz, saç tavamız,  kuşbaşımız, ciğerimiz var. Vali kebabımız, tavuk ızgara çeşitlerimiz var. Balıklarımızdan çupra, gevrek, somun var. Alabalıklarımız zaten canlı. İsteyen havuzdan tutup getirebiliyor. Dediğim gibi gelen müşteri yemeklerimizin lezzetini de beğeniyor. Lokantamızın bahçesinde bulunan şark köşelerinde güzel bir gün geçirmek isteyen ailelerimizi bekliyoruz.” Dedi.

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *