image

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi,  hedeflerinin Batman’ı sağlık alanında bölge illeri için bir çekim merkezi haline getirmek olduğunu söyledi.

 

Hamidi, Dünya Sağlık Günü münasebetiyle bir açıklama yayınladı. Hamidi mesajında, “Dünya Sağlık Örgütü Anayasasının yürürlüğe girdiği 7 Nisan gününün her yıl Dünya Sağlık Günü olarak kutlanması önemli ve anlamlıdır. Bu münasebetle 07-13 Nisan günleri arasında kutlanan sağlık ve sosyal güvenlik haftasında her yıl halk sağlığı ile ilgili bir konunun seçilip halkın bilgilendirilmesi toplum sağlığı açısından gerekli ve faydalı bir faaliyettir.” Dedi.

 

 Batmanlıların tüm sağlık hizmetlerini Batman’da karşılayabilmeleri için çabaladıklarını söyleyen Hamidi, “Tüm Türkiye’de sağlık alanındaki hizmetleri mütemadiyen daha ileri seviyelere taşıma çalışmaları sürerken, Batman’ın sağlık alanında bölgesinde bir çekim merkezi olması yönündeki gayretlerimiz de devam etmektedir. Hedefimiz bir yandan hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerinin tümünün Batman’da karşılanması ve başka illere gitme zahmetinden kurtulması, diğer yandan da bölgesindeki illere ve komşu ülkelere sağlık hizmeti sunabilecek nitelikli bir seviyeye ulaşmasıdır. Bu vesileyle, Dünya Sağlık Gününü kutluyor, Cenab-ı Alllah’tan her bir insanımıza sıhhat ve afiyet içinde sağlıklı, huzurlu bir hayat niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı. Mehmet Emin Uraz

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *