image


 Kozluk ve Sason’daki öğrenciler, etkinliklerinin ilçelerinde tapılmasından dolayı Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk kütüphanesi Müdürü Derya Ilgar ve ekibine teşekkür ettiler. 

KAYMAKAM AKTÜRK,
MESLEK KARİYER GÜNÜNDEYDİ

İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğümüzce düzenlenen 52. Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kozluk Gençlik Merkezi Konferans salonunda Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk'ün de katıldığı ‘Meslek Kariyer Günleri’nin ilki Avukat M.Sabih Özer, Mimar Genco Fırat, Doktor Umut Şenses ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziraat Mühendisi Bahar Seyfioğlu'nun katılımıyla düzenlendi. Lise 11. 12. sınıf öğrencileri ile Üniversite sınavına hazırlanan mezunların katıldığı konferansta meslekler tanıtılmış ve karşılıklı soru cevap şeklinde sürdü. Öğrenciler, 52. kütüphane haftasında böyle bir etkinliğin ilçelerinde yapılmasından dolayı Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk kütüphanesi Müdürü Derya Ilgar ve ekibine teşekkür ettiler.

SASON’DA MESLEK KARİYTER GÜNÜ

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğümüzce düzenlenen 52. Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor salonunda Meslek Kariyer Günlerinin ikincisi Avukat Esra Bilen, Mimar Genco Fırat, Doktor Selami Güngördü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziraat Mühendisi Kudbettin Tekin, Ziraat Mühendisi Derya Atalay, Ziraat Mühendisi Zeynep Dede'nin katılımıyla düzenlendi. Lise 11. 12. sınıf öğrencileri ile Üniversite sınavına hazırlanan mezunların katıldığı konferansta meslekler tanıtılmış ve karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşti. Mehmet Emin Uraz

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *