image

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, Batmanlıları Türkiye’nin ve bölgenin en büyük fuarlarından biri olan 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarına beklediklerini söyledi.

 Özdemir,  26-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ve 500 yerli-yabancı katılımcı firmanın yer alacağı, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı hakkında açıklamalarda bulundu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ( MÜSİAD ) Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, “Bu yıl fuarda Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Nijerya, Libya, Pakistan, Sudan, Güney Afrika, Fas, Cezayir, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’ın katılımıyla, ikili iş görüşmeleri yapılacak.”dedi.

Maher Zain fuarda

Özdemir Açıklamasında, “MÜSİAD Uluslararası Fuarı aynı zamanda dünyada büyük ün kazanan bir sanatçıyı da ağırlayacaktır. Müslüman ülkelerde çok sevilen ve albümleri büyük satış rakamları yakalayan şarkıcı Maher Zain fuarın ilk gününde vereceği konserle fuara renk katacaktır.” İfadelerini kullandı.

Davetiyeler Şubemizden Alınabilir

 

Özdemir, “Fuara ve Forum’a katılmak isteyen vatandaşlarımız Davetiyelerini MÜSİAD Batman Şubemizi ziyaret ederek alabilirler. Batmanlı Hemşerilerimizi tüm MÜSİAD etkinliklerine davet ediyoruz.” Dedi. Mahmut Aytekin

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *