image

24 Kasım Öğretmenler Günü, Yeni Kültür Merkezi Konferans salonunda yapılan bir etkinlikle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı, Yeni Kültür Merkezi Konferans salonunda dün saat 10.00’da başladı. Buradaki programa, Vali Vekili Cihat ARIK, İl Milli Eğitim Müdür Vekili M.Şafi ÖZPERK, Resmi Kurum Müdürleri, bazı STK temsilciler, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

YAMAN ŞİİR OKUDU

Faysal YAMAN’ın okuduğu, ‘Ben Öğretmenim’ adlı şiirin ardından, 24 Kasım öğretmenler günü programı il Milli Eğitim Müdür Vekili M.Şafi ÖZPERK’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

ÖĞRETMENLERİN SORUMLULUĞU BÜYÜK

ÖZPERK konuşmasında; “Hepimiz biliyoruz, milletlerin varlığını devam ettirmesi, gelişip kalkınması, öncelikle iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne bağlıdır. Nitelikli insan yetiştirmek de eğitim kurumlarının ve biz öğretmenlerin işidir. Topluma yön verici konumda olmak kolay değildir, ancak araştıran, sorgulayan açık fikirli insanlar topluma yön verir veya yön verebilecek insanları yetiştirir.”ifadelerini kullandı.

Daha sonra 24 Kasım öğretmenler günü kapsamında düzenlenen resim şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü programı adaylıkları kaldırılan öğretmenlerin mesleğe giriş yemin töreni ve toplu hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *