image

Batman’a gelen Erbakan Vakfı Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Muhammet Özaydın, Batman Erbakan Vakfı Gençlik İl Başkanı Mehmet Nezir Ergin ile beraber bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili gazetemize bilgi veren Erbakan Vakfı Gençlik İl Başkanı Mehmet Nezir Ergin, “Erbakan Vakfı Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Muhammet Özaydın’la beraber Batman’ımızdaki STK’ları ve siyasileri ziyaret ederek güncel sorun ve çözümler hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve değerli üyeleriyle, yine Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı, Hüda Par Gençlik Kolu Başkanı ve değerli üyeleriyle buluştuk.  Aynı gün içinde İlim Yayma Cemiyeti değerli üyeleriyle, Müsait Genç İş Adamları Başkanı ve değerli yönetici kardeşlerimizle hem ziyaret hem de güncel sorun ve çözüm konularını, özellikle de Erbakan Hocamın değimiyle gençliğin önemi hakkında verimli toplantılar icra etmiş bulunduk.” İfadelerini kullandı.

GENÇLER KARDEŞLİK ŞUURUNU ÖĞRENMELİ

 Ziyaretlerde fikir alış verişinde bulunduklarını söyleyen Ergin, “Rahmetli Profesör Doktor Necmettin Erbakan Hocamızın ilkelerinden ve bu ilkelerde uzak kalındığı müddetçe huzurun, ümmet kardeşliğin olunamayacağını, gençlerimize yeterli manevi ortamların olmadığını, gençlerimize yeterli önemin oluşmadığını kısa öz anlatımlar şeklinde beyan ettik.  STK ve partilerimizde gençlerin ve ümmet kardeşliğin önemi hakkında bilgi verdik ve bilgi aldık.” Dedi.

MOTİVASYON TOPLANTISI

 Son olarak Batman’daki vakıf binalarında Milli Görüş gençliğiyle motivasyon toplantısının düzenlendiğini belirten Ergin,” Batman Erbakan Vakfı Gençlik Toplantımızda Ankara teşkilat başkanımız sayın Muhammet Özaydın beyin başkanlığıyla gençlik motivasyon toplantısı gerçekleştirmiş olduk. Yoğun olan toplantımızda soru ve cevap şeklinde gençlerin ve ümmet kardeşliğin önüne girmek isteyen hastalıklardan ve onlardan korunma ve bertaraf etme metotlarıyla ve daha hayırlı günlere tüm ümmetin gitmesi ve ümmet kardeşliğin oluşması için hayır dua ve temennisiyle toplantımızı sonuçlandırmış bulunduk.” Açıklamasında bulundu. İlhan Yıldız

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *