image

Huzurlu bir kent olan Batman’da karanlık eller ortalığı karıştırmak istiyor. Karanlık eller ilimizdeki bir okula bombalı saldırı düzenledi. Yine bir ambulans şüpheli şekilde yandı.

 

BİR AYDA İKİNCİ ŞÜPHELİ AMBULANS YANGINI

Edinilen bilgiye göre önceki gece  saat 22.30 sıralarında 19 Mayıs Mahallesinde 3 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonuna ait park halindeki bir ambulans, sebebi bilinmeyen bir şekilde yandı. Ambulansın yandığını gören 112 Acil Sağlık İstasyonu içinde bulunan görevliler durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesiyle söndürülen ambulans, tamamen yanmaktan kurtarılırken, yangın nedeniyle kullanılmaz hale geldi.

Kundaklama Şüphesi Ağırlıkta

Olayın yaşandığı yere çok sayıda zırhlı polis aracı ve Jandarma ekibi intikal etti. Olay yeri inceleme ekipleri yanan ambulans ile ilgili incelemelerde bulundu. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz ay  aynı yerde bir ambulans daha yanmıştı. Yanan ambulansın henüz nasıl yandığı ortaya çıkmazken, aynı yerde ve saatte ikinci bir ambulansın yanması kafalarda soru işareti bıraktı.

 

 

OKULA BOMBALI SALDIRI

Bağlar Mahallesinde bulunan bir okula, gece saatlerinde iki adet el yapımı patlayıcıyla saldırı yapıldı. Olay, Komando Caddesi üzeri Bağlar Mahallesinde bulunan Bağlar İlkokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Bağlar İlkokulu’na iki adet el yapımı patlayıcı atıldı. Saldırı esnasında okulun kapalı olması olası bir can kaybının önüne geçerken bazı camların kırıldığı görüldü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda zırhlı polis aracı geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Merkezi

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *