image

Batman’da kasaplar ve et satan marketlerde yapılan kaçak et ve hijyen denetimlerinde kusurlu bulunan iş yerleri hakkında tutanak tutuldu.

 

Batman Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Batman Veteriner Müdürlüğü ve Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası yetkilileri ile birlikte şehrin genelinde faaliyet gösteren kasaplar ve et satan marketlerde kaçak et ve hijyen denetimlerinde bulundu. Yapılan denetimlerde kusurlu bulunan işyerleri hakkında tutanak tutuldu.

Başta hijyenik koşullar olmak üzere, fiyat tarifesi, kaçak et ve işyeri açma ruhsatlarına yönelik denetimlerde bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çeşitli uyarılarda bulundu.

Özellikle fiyat tarifeleri konusunda yasal uyarılarda bulanan ekipler, kusurlu bulunan işyerleri hakkında tutanak tuttu.

Batman il sınırları içinde et fiyatlarının farklılık göstermemesi için yeni bir çalışma başlatıldığını belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile birlikte başlatılan bu çalışmanın rayiç fiyat uygulamasına dönük olduğunu ve bu çalışmanın periyodik olarak sürdürüleceğini belirtti. Mehmet Emin Uraz

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *