image

 

 

 

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Batmanlıların çağrılarına en kısa sürede ulaşacak şekilde yangınlara müdahale etmek için ek bir şube açtı.

 

 

Yakın bir zamanda Belde Mahallesi Şevket Başak Cami yanında faaliyete giren İtfaiye Müdürlüğü Belde Şubesi Batman halkının imdadına daha seri yetişmeyi hedefliyor. 3 vardiya usulü çalışan ve 55 personelden oluşan itfaiye ekipleri 3. Şubesini de açmak için hazırlık yapıyor.

 

Batman belediyesi yaklaşık 1,5 yıl önce 1 Trilyonun üzerinde bir meblağa satın aldığı acil müdahale, yangın ve kurtarma, ihtiyacını karşılayacak Teleskopik bomlu çalışma platformu olan 42 metrelik şnorkel itfaiye aracıyla ve açılan belde şubesiyle yangınlara daha seri müdahale etmeyi hedefliyor.

YANGINLARA DAHA SERİ MÜDAHALE EDİLECEK

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinden yaklaşık on personel Belde Şubesinde görev yapıyor. Yeni açılan Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Belde Şubesi ile Gültepe, Çamlıtepe, Belde, Gap gibi çevre mahallelerde olası bir yangında daha hızlı bir şekilde müdahale etmek için hizmet verecek. Mehmet Emin Uraz

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *