image

Batman 1 Trafo Merkezinde yıllık genel bakım çalışmasından ötürü Pazar günü Batman’ın birçok yerine altı saat boyunca elektrik verilmeyeceğini duyuran TEİAŞ, vatandaşlardan gereken tedbirleri almalarını istedi.

 

 TEİAŞ’tan yapılan açıklamada , “TEİAŞ Batman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Batman 1 Trafo Merkezinde yer alan Tr A ve Tr B’de tespit edilen arızaların giderilme çalışması ile yıllık genel Bakım Çalışmaları yapılacaktır.TEİAŞ Tarafındanyapılacak olan bu çalışma kapsamında 21/02/2016 Pazar günü 07:00-13:00 saatleri arasında Batman 1 Trafo Merkezin de yer alan Tr A ve Tr B’den beslenen fiderlere  TEİAŞ Tarafından enerji verilemeyecektir.” Denildi.

 BU YERLERE 6 SAAT ELEKTRİK VERİLMEYECEK

Batman merkez ve ilçelerinde etkilenecek bölgeler şöyle; “Beşiri Fideri(Beşiri merkez,Beldeleri ve bağlısı)Şehir-1(Şafak, Belde, Çamlıtepe, Y.Selim, Fatih, Gap  ve Bahçelievler Mahallelerinin kısmi alanları)Şehir-4(Pazaryeri, Bağlar, Hilal, Mahallelerinin kısmi alanları, ve Komando Alayı, Tpo Su Kuyuları, Beton Santrali )Şehir-5(Petrol, YavuzSelim, Bayındırlık, Çamlıtepe, Mahallelerinin kısmi alanları ve Ek Sanayi, Ofis, Karayolları, Yurt Kur)Şehir-6(Kültür, Bahçelievler, Gap, Belde, Şafak, Fatih, Gültepe, Pınarbaşı, Mahallelerinin kısmi alanları ve D.Bakır Cad,Tarım,Valilik,Emniyet Müd.)Şehir-7(Gültepe mah. Belde mah. Beldiye su kuyuları.İl özel idare.Yeni sanayi.Hal.Teksil kent.Tilmerç toki. Memursen toki. Bölge trafik. Karatay tuğla fab.)Şehir-3(Cumhuriyet, Şirinevler, Ziyagökalp, Raman,Diyarbakır cad.Milli eğitim Müd,Askerlik Şubesi) Yukarı Salat Fideri(Akoba, Diktepe, Demir mezrası, Yeni Köy, Akbaş Köyü),Silvan Fideri(körik mah. Aydınkonak Köyü kocalar köyü, Güvercin Köyü Kanatlı Köyü Yediyol Köyü,Bıçakçı Köyü,Selamet Mz,Bıçakçı Jandarma Karakolu,Kaniya Hise Mz.,Demirlipınar Köyü,Yeşilöz Köyü,Yoğurtlu Mz,Çarıklı Köyü,Uğrak Köyü,Yağmurlu Köyü,Neval Mz.,Üçkuyular Mz.,Bayraklı Köyü,Yolağzı Köyü,Doluca Köyü,Esentepe Mz.,Yaylıca Köyü,Oluklu Mz.,Güneşli Köyü,Ödemiş Mz.,Reyhanlı Mz. Çamlıtepe ve  Mahallelerinin kısmi alanı),Danalı Fideri(kösetarla köyü. Kumtepe mez.kaybağ köyü. Badereş mez. Kırmataş mez. Beşeri yolu petrol   istasyonları  ve işyerleri)Binatlı Fideri (Binatlı,Erköklü, Akça, Çayüstü, Recepler,Çevrimova,Zerak)” İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *