image

Batman Petrolspor’da kötü gidişat devam ediyor. Son oynanan maçta berabere kalan temsilcimiz Batman Petrolspor oynadığı son 5 maçta tek galibiyet alabildi. Galip geldiği tek maç olan Hacettepe maçında da golü 90. dakikada buldu.

Son iki aydır ciddi form düşüklüğü olan Batman Petrolspor son beş maçın üçünde tek gol dahi atamadı. Şampiyon olunan senenin gol kralı Aykut Çift’le yollarını devre arasında ayıran Batman Petrolspor Yakup Alkan’dan da istediği performansı alamadı. Tunç Murat Behram ise tek başına yetersiz kalıyor.

Defansta başarılı bir performans gösteren Batman Petrolspor gol yollarında ise üretkenlikten son derece uzak bir görüntü sergiliyor.

Temsilcimiz Batman Petrolspor’un bu kötü gidişatına rağmen sevindirici olan tek taraf ise rakiplerimizin de kötü performans sergilemesi. En yakın takipçilerimizden Turgutluspor’da maaşların yatırılmaması sonrasında futbolcuların antrenmana çıkmamasıyla başlayan süreçte yaşadığı puan kayıpları Batman Petrolspor’un liderliğini devam ettirmesini sağladı.

Dün Oynanan maçlarda iki puan kaybeden Batman Petrolspor’un rakiplerinin de puan kaybı yaşaması temsilcimizi rahatlattı. Turgutluspor deplasmanda Eynesil Belediyespor’a 4-2 yenildi, Elazığspor ve Efeler 0-0 berabere kaldı.

Ligin bitimine dört hafta kala Batman Petrolspor en yakın takipçisi Elazığspor’un dört puan önünde lider durumda. Temsilcimiz üç maç kazanması durumunda rakiplerin sonuçlarına bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.  MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *