image

Yüzüklü parmağı merdiven korkuluğuna takılarak kopan M. Şirin Korkutan’ın parmağı Bölge Devlet Hastanesinde başarılı bir ameliyatla kurtarıldı.

 

Batman Bölge Devlet Hastanesi plastik cerrahları başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Bir kaza sonucu kopan sol el yüzük parmağı kurtarıldı. Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Op. Dr. Mehmet Öztan ve Ender Ceylan başarılı ameliyata ilişki şöyle bilgi verdi; “Mehmet şirin korkutan 46 yaşında sol el yüzük parmağı yüzüğün merdiven korkuluğuna takılarak kopması nedeniyle acil servise başvurdu. Acil ameliyata alınan hasta mikro cerrahi teknikle müdahale edilerek parmağı kurtarıldı. Böylece başarılı mikro cerrahi ameliyatlarına bir yenisi daha eklenmiş oldu.”

DOKTORLARIMA GÜVENDİM

Parmağının kurtarılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten  Şirin Kokutan, “Parmağım kopup acile getirildiğimde yakınlarım başka merkeze gitmem yönünde tavsiye ettiler. Fakat ben bölge hastanesinde tedavi olmak istediğimi ve doktorlarımıza sonuna kadar güvendiğimi belirttim. Başarılı bir ameliyat geçirerek yanılmadığımı anladım. Çok mutluyum.” dedi. Haber merkezi

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *