image

Hasankeyf ilçe merkezi ve köylerinde bulunan 1577 muhtaç öğrenciye kıyafet yardımımyapıldı.

İlçe Kaymakamlığı  öncülüğünde;  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleri sonucunda başta ilçe merkezi ve köylerde okuyan 1577 öğrenciye LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.den temin edilen kıyafetlerin dağıtımı yapıldı.

Kıyafet dağıtım törenine Kaymakam Faruk Bülent BAYGÜVEN, Vakıf Müdürü Şehmus BIÇAKÇI, Özel İdare Müdürü Ahmet FİDAN, Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki GÜL, Şube Müdürü Edip KOCAMAN katıldı.

Önce İlçe merkez Atatürk İlkokulunda okuyan öğrencilere, ardından Üçyol Köyüne gidilerek buradaki öğrencilere kıyafet dağıtımı yapıldıktan sonra Saklı köyüne geçilerek burada okul okuyan ve maddi durumu kötü olan öğrencilere de kıyafet dağıtımı yapıldı. Ardından Saklı Köyü meydanında toplanan köylülerle bir süre sohbet eden Kaymakam, köylülerinin sorunlarını yerinde dinledi. Kıyafet dağıtımı ile ilgili konuşan Kaymakam BAYGÜVEN,  “LC WAİKİKİ MAĞAZACILIK Hizmetleri Ticaret A.Ş.den temin edilen kıyafetler, ilçemiz merkez ve köylerinde okuyan 1577 öğrencimize kıyafet dağıtımını yaparak öğrencilerimizi sevindirdiklerini belirterek bu nedenle başta LC WAİKİKİ MAĞAZACILIK Hizmetleri Ticaret A.Ş firması, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü yetkilileri,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi. Mehmet Emin Uraz

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *