image

 Bodakçı yanan ambulansla ilgili gazetemize açıklama yaptı. Bodakçı, “ Olayın neden kaynaklandığıyla ilgili kesin bir sonuç yok. Olayla ilgili ilk incelemeden anlaşılan o ki aracın elektrik aksamından dolayı yangının çıkmış olabileceği düşünülüyor. Lakin kundaklama gibi diğer ihtimaller de göz ardı edilmeyip gerekli incelemeler için alınan materyaller sonuç için Ankara’ya gönderildi. Çıkacak olan krimnal raporuna göre net sonuç çıkmış olacak.” Dedi.

MAHALLELİYLE İLGİLİ SORUNUMUZ YOK

 Mahalle halkıyla şimdiye kadar hiç sorun yaşamadıklarını belirten Bodakçı, “Mahalle halkıyla hiçbir sıkıntı şua ana kadar yaşamış değiliz. Genel olarak Batman halkında 112’ ye karşı 100/ 98 bir memnuniyet söz konusu. Bugüne kadar herhangi bir saldırı ve kundaklama girişimi çok şükür olmamış. “ ifadelerini kullandı.

YETERLİ AMBULANSIMIZ VAR

Mahalle halkının da yanan ambulansı söndürme çalışmalarına katılmak istediğini belirten Bodakçı, “Daha önceleri başka yerlerde bu tür arızadan kaynaklı olaylar yaşandı. Elimizde yeteri kadar ambulans var. Mahalleli bu konuda 112 ambulansıyla ilgili aksaklık yaşamayacak. “ dedi.

Mehmet Emin Uraz

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *