image

Kassam Tugayları, işgal askerlerine karşı pusular kurdusıfır mesafeden çatıştı ve roketlerle işgal askerlerini ve araçlarını hedef aldı. Bu operasyonlar sonucunda birçok işgal askeri öldürüldü ve yaralandı.

Mücahitler Han Yunus şehrinin kuzeyindeki El Karara bölgesindeki siyonist piyade askerlerine bubi tuzaklı 3 tüneli patlatarak onları öldürdü ve yaraladı. Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus şehrinin kuzeyindeki El-Satar bölgesinde de bir evde kurulan bubi tuzağı, siyonist piyade kuvvetin tuzağa düşmesiyle patlatılarak işgal askerlerinin öldürülmesine ve yaralanmasına yol açtı.

Abasan el-Kabira bölgesinde, 7 askerden oluşan Siyonist piyade kuvvetiyle sıfır mesafeden çatıştılar. Bu çatışma sonucunda işgalciler öldü ve yaralandı.

Ayrıca, yine Abasan el-Kabira bölgesindeki bir evin içinde barikat kuran 5 askerden oluşan siyonist bir kuvveti karşı anti-personel patlayıcıyla hedef aldılar.

Mücahitler, Han Yunus şehrinin kuzeyindeki El Karara bölgesinde bir “Merkava” tankını ve “D9” askeri buldozerini Yasin 105 roketiyle vurdu.

Bu olaylar, direnişin kararlılığını ve işgalcilere karşı verilen mücadeleyi göstermektedir. MUSTAFA KAYNAK

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *