image

Ankara'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Batman'dan aday gösterilen Ceylan için Batman Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Ceylan kendilerini karşılamaya gelen kalabalık ile birlikte konvoy eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı'na geçti. Milletvekili Nasıroğlu ve Ceylan, kendileri için hazırlanan platforma çıkarak halkı selamladı.

Kendilerini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür eden Milletvekili Nasıroğlu, memlekete değer katmak ve güzelleştirmek için mücadele ettiklerini söyledi.

Verdikleri mücadele ve çalışmanın sonucunda Batman’a güzel eserler kazandıracaklarına inandıklarının altını çizen Nasıroğlu, Türkiye Yüzyılı’nda Batman’ın Türkiye'nin parlayan şehri olacağını sözlerine ekledi.

Belediyeyi kazanmakta kararlı olduklarını ifade eden Nasıroğlu, genç, dinamik, çalışkan ve adil bir ismi aday gösterdiklerini söyledi.

Nasıroğlu, "Arkadaşlarımıza ve Batmanlılara sorduk. Nasıl bir aday ve Belediye Başkanı istiyorsunuz diye? Dediler ki. ''Akıllı olsun, okuyan bir arkadaşımız olsun, dürüst olsun, genç olsun ve adil olsun." dediler. Bizde ismi ile müsemma olan Adil kardeşimizi bu göreve layık gördük." Diye konuştu.

Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan ise Batman'ın güzel insanlarına hizmet etmek için bu yola koyulduklarını ve bundan kıvanç duyduklarını aktardı.

Batman’ın genç ve dinamik bir nüfusunun olduğuna işaret eden Ceylan, "Bizim geleceğimiz olan gençlerimize istihdam, yaşanabilir bir çevre, kültürel olarak gelişmiş bir kent imar etmemiz lazım. Biz buradan şehrin bütün paydaşları ile Batman’ın geleceğini inşa etmeye talibiz. Bize düşen bu yolda, samimi ve çok çalışarak doğru istikamette yol almaktır.  Çaba bizim, takdir Allah’ındır." İfadelerini kullandı.

MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *