image

Geçen perşembe günü Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Atatürk Parkında açılışı yapılan Gazze Çadırına vatandaşların ziyareti sürüyor. Çadırı ziyaret eden vatandaşlar Gazze ile ilgili resim sergisini geziyor, yardım kumbaralarına para atıp Gazze ile ilgili yetkililerden bilgi alıyor.

Gazze Çadırının önümüzdeki hafta içi de açık kalacağını belirten Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinden Emrullah Aslan, “İslami STK’lar olarak Gazze Çadırını kurduk. Tüm duyarlı Batman halkını bekliyoruz. Çadırı kurmadaki amacımız hem oradaki katliama dikkat çekmek hem de Gazze’deki kardeşlerimize destek olmaktır. Bir nebze de olsa Gazze’deki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu temsilen de simgesel olarak da göstermek istiyoruz” dedi.

Gazze halkının acılarına ortak olan tüm Batman halkını çadıra beklediklerini söyleyen Aslan, “Halkımıza çağrımız, gelin, çadırımızı ziyaret edin. Bu çadırdaki etkinlikleri beraber yürütelim. Gazze konusundaki duruşumuzu tüm dünyaya gösterelim.” İfadelerini kullandı. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *