image

Konuyla ilgili Batman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, "Iraklı iş insanları heyeti, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir DEMİR ve yönetimine ziyarette bulundular. ASKON, MÜSİAD ve Batmanlı iş insanlarınında katılımıyla BATSO’da yapılan Iraklı İş insanları görüşmesinde; İkili ekonomik ilişkileri geliştirmenin, güvenli ticaret iş birliği yapmanın ve ekonomi ilişkilerini üst düzeye çıkarmanın hedeflendiği belirtildi." ifadeleri kullanıldı.

BATSO tarafından yapılan açıklamanın devamında," Bir önceki gün Batman Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen, BATSO işbirliği ile Batmanlı yatırımcı iş insanlarımızın ve Irak Sağlık Bakan Yardımcısı Nezar İSMET ve Kuzey Irak’ın Erbil, Duhok, Zaho ve Süleymaniye kentlerinden gelen Iraklı yatırımcı iş insanlarının katılımıyla  "Türkiye-Irak İş Forumu” düzenlendi.
BATSO Başkanı Sayın Abdulkadir DEMİR; 
Komşu ülkemiz Irak ile ikili ilişkileri güçlendirmek ve ticari faaliyetleri arttırmak amacıyla ortak fuarlar düzenlenmesi gerektiğini ayrıca Kuzey Irak’ta BATSO temsilciliği açmayı hedeflediğini dile getirmiştir. Başkan DEMİR, Iraklı iş insanlarını Batman’da yatırım yapmaya davet etti." ifadelerine yer verildi.
(MUHARREM KAYIK) 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *