image

Siyonist işgal rejiminin Gazze'de yaptığı soykırım ve katliamlara karşı tüm dünyada tepkiler devam ediyor.

7 Ekim Aksa Tufanı'ndan bu yana gerek STK'lar gerekse de siyasi partiler olarak mazlum Filistin halkının yanında olduğunu ortaya koyan Şanlıurfa'da, HÜDA PAR tarafından yürüyüş gerçekleştirildi.
"Şanlıurfa, Nemrutların karşısında İbrahimlerin yanında yerini aldı
İsmail Alpaydın, "Bugün bu yürüyüşte Şanlıurfa kendine yakışanı yaptı. Nemrutların karşısında İbrahim'lerin yanında yerini aldı. Muhteşem bir kalabalık vardı Şanlıurfa'da o coşkuyu gördük. Herkes Filistin'deki ve Gazze'deki haklı direnişin yanında yer aldığını bir kez daha göstermiş oldu. HÜDA PAR'ı bu konuda gerçekten tebrik ediyorum. Keşke diğer siyasi partiler de bu konuda daha fazla etkinlik yapsalar daha güzel olur. Bir siyasi partinin, tarikatın veya cemaatin Gazze ile ilgili yaptığı etkinlikleri bütün halkın sahiplenmesi gerekiyor." dedi.

"Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"Abdullah Kılıç, "Güzel bir programdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, Allah onlardan razı olsun. HÜDA PAR'ın diğer partilere göre bu konularda daha hassasiyetli, onlara göre daha fazla program yaptığını görüyoruz; daha fazla açıklama yapıyorlar. Bu hassasiyetinden dolayı HÜDA PAR'a teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun." şeklinde konuştu.

"Gazze'ye daha çok destek gösterebilirdik"
Muhammed Hanifi Demir, "Bugünkü yürüyüş güzel bir yürüyüştü. İyi bir kalabalık vardı. Şanlıurfa'nın çoğu buraya gelmişti. Kalabalığı daha da çoğaltabilirdik Gazze'ye daha çok destek gösterebilirdik. Programı düzenleyerek güzel bir şey yapmışlar. Sadece HÜDA PAR'ın değil bütün partilerin bu tür etkinlikler yapması gerekiyor. HÜDA PAR, diğer partilere örnek teşkil edecek etkinlikler yapıyor. İnşallah diğer partiler de yaparlar Gazze ile ilgili etkinlikler. Allah onlara yardım etsin orada o kadar insan ölüyor vefat ediyor Allah onların yardımcısı olsun." diye konuştu. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *